^Oldal tetejére

A Kölyökvárban történő friss hírekért, információkért kérlek, kattints az "AKTUÁLIS" menüpontra!

adó egy százalék
A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház támogatója egy non profit közhasznú szervezetnek, melynek neve:

KÖLYÖKVÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET  

Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassa tevékenységünket!

 A felajánlott összeget A CSIPERKE CSALÁDI BÖLCSŐDE részére mozgásfejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk!

Adószám: 19383217-1-19

                                                 Bank: K&H Bank 10404883-50504957-56511007

                                           Köszönjük!

Egyéni Képességfejlesztés

Mini Tanoda

   

Mini Tanoda

Családi Bölcsőde

ÚJ!!! Mazsola Családi Bölcsőde
Szabadhegyen a Kakashegy utcában!

Új épületünk családi házas környezetben található. Családi bölcsődénk megfelelő kialakítással,tágas udvarral,rengeteg fejlesztő játékkal és napi két irányított foglalkozással(manótorna, zenebölcsi), két új csoportba (már 20 hetes kortól) fogadjuk a gyermekeket!

A csoportokba való jelentkezés folyamatos!

Memória játék

Járműves Memória

 

Kiváló próbája a memóriának és a megfigyelésnek. 
A játék kiválóan alkalmas tárgyak, formák és képek felismerésére, a koncentráció és a logikus gondolkodás fejlesztésére. Segít a siker és kudarctűrő képesség fejlesztésében.
Ajánlott : 3 éves kortól

Társasjáték

100 db. Építőkocka

Építsen együtt a család. Segítse gyerekét a térformák megismerésében, minél izgalmasabb alakzatok összerakásában. A fa építőkocka 100 db elemet tartalmaz!

 

 

 

 

Elérhetőségeink

Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház
9028 Győr Szabadhegy Szent Imre u. 83/B
Telefon:06 96/246-310
Mobiltelefon: 06 30/571-9252

térkép

Fórum témák

  • emo
  • Hi all (1 Hozzászólások)
  • konsolidacja kredytów Sanok konsolidacja zadłużenia Łańcut jaki kredyt konsolidacyjny Tomaszów lubelski. jaki kredyt konsolidacyjny Brzozów jaki kredyt konsolidacyjny Przemyśl kredyt konsolidacyjny Mielec. kredyt na oświadczenie Brzozów pożyczka na oświadczenie Kolbuszowa pożyczka bez...
  • Kategória: Fő fórum / Ötletláda
  • Beküldte ThomasJes
  • 4 hónapja 1 hete

További témák »

Eseménynaptár

Február 2018
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

A Kölyökvár
Képességfejlesztő Játszóház 
a Babavilág.hu partnere

 

Jöjjön el közös rendezvényünkre!

Részletek

Gyógypedagógiai lovaglás, lovas terápia

4-12 éves gyermekek számára

Terápia helyszíne: Győrújbarát Krisztina lovasudvar

A terápia rövid tájékoztatója:


Hatása kettős: a mozgás stimulálja az izmokat és javítja a koordinációt, az állattal való kapcsolat pedig az érzelmi-pszichológiai és kommunikációs javulást idézhet elő.
Elsősorban pszichés problémák, kommunikációs, tanulási és/vagy viselkedészavarok, valamint értelmi fogyatékosság, autizmus esetén javasolt fejlesztő, nevelő célzatú terápiás eljárás. A kezelés során a legfontosabb a lóval való közvetlen kontaktus, az állat testének melege, járásának ringatása, melyek segítenek kikapcsolni a stressz-okozó külső és belső ingereket. Azonban a terápia szerves részét képezi a ló gondozása, szeretete, ápolása is, mely növeli a gyermek (felnőtt) felelősségtudatát és fejleszti szociális érzékét.

 

Terápia célja:


- a gyermek kommunikációjának, kapcsolatteremtő képességének kialakítása, fejlesztése,
- a lóhoz való helyes közeledés, a lóval való helyes bánásmód kialakítása során a helyes beszéd és viselkedés megtanulása, mind a lóval, mind társaival szemben,

- szociális viselkedésük fejlesztése,
- magatartási problémák csökkentése, helyes személyiségi jegyek, tulajdonságok (felelősségtudat, önfegyelem, egymás munkájának megbecsülése, kiegészítése, megerősítése),
- pszichés és testi képességek fejlesztése (gondolkodás, mozgáskoordináció, egyensúlyérzet, problémamegoldó képesség gazdaságos mozgásszervezés, laterális fejlődés).A foglalkozásokra időpont-egyeztetés szükséges!

A terápia fontos része az előzetes képességfelmérés, mely a Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóházban történik időpont egyeztetéssel, ennek alapjám állítjuk össze a terápia célját, egyénre szabott módszerét!

A képességfelmérés ingyenes, amennyiben a terápiára a gyermeket beíratják!

További információ kérhető:

Sziliné Pápai Gyöngyi

tanító-testnevelő, gyógypedagógus

Tel.: 30/206-2037

 

 

Lovas terápia ára:

1 alkalom: 6 050 Ft

Havi kurzus: 21 780 Ft

Negyedéves kurzus: 59 290 Ft

Féléves kurzus: 106 480 Ft

A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház egy olyan hely, ahol a gyerekek játszanak, miközben észre sem veszik, hogy játékosan képességeik fejlesztése történik, miközben remekül érzik magukat. Családi napközi működési engedéllyel rendelkezünk, ahol egymás mellett, egymást kiegészítve megtalálható a Csiperke magánbölcsőde, anyukás foglalkozás, mint zenebölcsi és manótorna, valamint 2 éves kortól egyéni komplex képességfejlesztés. Nálunk hétvégenként  születésnapi zsúrok megtartására is van lehetőség, irányított foglalkozások megszervezésével. Iskolás gyermekek részére mini tanodánkban van lehetőség leckeírásra és korrepetálásra. A Kölyökvár Játszóházban szakképzett és elhivatott, gyermekszerető pedagógusok, gyógypedagógusok és gyermekfelügyelők dolgoznak. Az egyetlen olyan hely Győr városában, ahol nem csupán gyermekfelügyelet működik, hanem magánbölcsőde képességfejlesztő foglalkozásokkal, mini tanoda tanító diplomával rendelkező pedagógusokkal, és képességfejlesztő centrum gyógypedagógusokkal előzetes képességfelméréssel.