^Oldal tetejére

A Kölyökvárban történő friss hírekért, információkért kérlek, kattints az "AKTUÁLIS" menüpontra!

adó egy százalék
A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház támogatója egy non profit közhasznú szervezetnek, melynek neve:

KÖLYÖKVÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET  

Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassa tevékenységünket!

 A felajánlott összeget A CSIPERKE CSALÁDI BÖLCSŐDE részére mozgásfejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk!

Adószám: 19383217-1-19

                                                 Bank: K&H Bank 10404883-50504957-56511007

                                           Köszönjük!

Egyéni Képességfejlesztés

Mini Tanoda

   

Mini Tanoda

Családi Bölcsőde

ÚJ!!! Mazsola Családi Bölcsőde
Szabadhegyen a Kakashegy utcában!

Új épületünk családi házas környezetben található. Családi bölcsődénk megfelelő kialakítással,tágas udvarral,rengeteg fejlesztő játékkal és napi két irányított foglalkozással(manótorna, zenebölcsi), két új csoportba (már 20 hetes kortól) fogadjuk a gyermekeket!

A csoportokba való jelentkezés folyamatos!

Memória játék

Járműves Memória

 

Kiváló próbája a memóriának és a megfigyelésnek. 
A játék kiválóan alkalmas tárgyak, formák és képek felismerésére, a koncentráció és a logikus gondolkodás fejlesztésére. Segít a siker és kudarctűrő képesség fejlesztésében.
Ajánlott : 3 éves kortól

Társasjáték

100 db. Építőkocka

Építsen együtt a család. Segítse gyerekét a térformák megismerésében, minél izgalmasabb alakzatok összerakásában. A fa építőkocka 100 db elemet tartalmaz!

 

 

 

 

Elérhetőségeink

Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház
9028 Győr Szabadhegy Szent Imre u. 83/B
Telefon:06 96/246-310
Mobiltelefon: 06 30/571-9252

térkép

Fórum témák

  • emo
  • Hi all (1 Hozzászólások)
  • konsolidacja kredytów Sanok konsolidacja zadłużenia Łańcut jaki kredyt konsolidacyjny Tomaszów lubelski. jaki kredyt konsolidacyjny Brzozów jaki kredyt konsolidacyjny Przemyśl kredyt konsolidacyjny Mielec. kredyt na oświadczenie Brzozów pożyczka na oświadczenie Kolbuszowa pożyczka bez...
  • Kategória: Fő fórum / Ötletláda
  • Beküldte ThomasJes
  • 3 hónapja 1 hete

További témák »

Eseménynaptár

Január 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

A Kölyökvár
Képességfejlesztő Játszóház 
a Babavilág.hu partnere

 

Jöjjön el közös rendezvényünkre!

Részletek

Képességfejlesztés

 • Prevenció jelleggel minden gyermek részére

Előzetes képességfelmérés után segítünk megmutatni gyermeke aktuális fejlettségét, melyre alapozva elindulhat a játékos foglalkozás, hogy megelőzzük a tanulási nehézségeket. A foglalkozásokat bármely életkorban érdemes elkezdeni. A foglalkozásnak nem feltétele, hogy a szülő elmaradást tapasztaljon, valamely területen!
 

 

 • Tanulási nehézségekkel küzdő gyermek részére

Egyéni vagy kiscsoportos/páros foglalkozás keretén belül, egyéni fejlesztési terv szerint
 • Sajátos nevelési igényű gyermekek részére

  Egyéni fejlesztés előre meghatározott fejlesztési terv alapján


 

KÉPESSÉGFELMÉRÉS

Fejlesztő Centrumunkban a felmérés díja ingyenes, amennyiben a felmérés eredményétől függően minimum egy hónapos kurzusra beiratkoznak hozzánk. Ebben az esetben egy együttműködés keretében történik a gyermek egyéni komplex képességfejlesztése.
A felmérés eredményét írásban átadjuk a szülőnek, és javaslatot teszünk a fejlesztés, terápia céljára, módszerére, eszközére.
A továbbiakban a foglalkozások előre meghatározott időpontban, heti rendszerességgel történnek, melyet a terápia után a szülővel való konzultáció alkalmával, minden esetben ismertetünk. Általában otthonra is adunk feladatokat, mely a terápia megerősítését szolgálja.
Amennyiben a szülő úgy gondolja, hogy csupán a felmérés eredményére kíváncsi, ebben az esetben a felmérés díja: 6 600 Ft. Ezt írásban a szülőnek átadjuk.

 

 

 

 

Ha a gyermek nehezen boldogul a tanulással, sok gondot okoz neki, a tanulás óriási erőfeszítést jelent számára, feladatok megoldhatatlannak tűnnek; ugye ismerős fogalmak.

Ez a tény nagyon kellemetlen a gyermeknek és számára kellemetlen következményei is lehetnek.

Beszélhetünk tanulási nehézségről, tanulási zavarról, (tanulási gátlásról, tanulási gyengeségről), tanulási akadályozottságról. Mindezeket összességében tanulási korlátoknak nevezzük, melynek eredményeképpen a gyermek nem tesz eleget az életkornak megfelelő szinten az iskolai teljesítményelvárásoknak és a viselkedési normáknak. Annak ellenére eltérnek ezektől, hogy sokszor nagy igyekezetet mutatnak, nagyon iparkodnak, de valahogy mégsem megy, valami oka van a nehézségnek, annak, hogy folyamatosan akadályba ütköznek. Ettől függetlenül van olyan tanulási terület amelyben kimondottan ügyes.

A tanító néniknek általában feltűnik a tanulási helyzetben, munkavégzésben és viselkedésben a hátrány, de a problémát orvosolni nem tudják, ezért van szükség gyógypedagógusra, fejlesztőpedagógusra, logopédusra.

 

Ha gyermekünk az évek alatt hasonló problémákkal küzd, majd szorongni kezd, kudarcai az önértékelését rombolják, nehezen alakul ki személyisége és még sorolhatnánk a másodlagos tüneteket, akkor gondoljunk arra, hogy a
tanulási nehézség kialakulása megelőzhető és leküzdhető.
A tanulás ÖRÖM is lehet!
Prevenció vagy korrekció?
Mindezt eldönthetjük, ha a gyermek képességeit felmérjük, megfigyeljük!

A fejlesztő foglalkozásokat képességfelmérés előzi meg, mely alapján a gyermekek egyéni képességeihez igazodó feladatsorok összeállítása során, a vezető gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus segíti a tanuláshoz szükséges képességek fejlesztését prevenciós vagy korrekciós terápiával.

 • Az órán a kognitív funkciók fejlesztése (érzékelés, észlelés, figyelem, emlékezet, gondolkodás) valamint a mozgás, beszéd és szociális készségek fejlesztése komplex módon történik.
 • Az egyéni fejlesztési terv összeállításával a gyermek azon képességeinek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt, melyek akadályozzák a sikeres és eredményes tanulást. Komplex fejlesztés során a jól működő képességek fejlesztése is fontos, hiszen a képességek kompenzálásának megtanulása sikerélményhez vezet, ezáltal fejlődik önbizalma, önértékelése.
 • A tanuláshoz, íráshoz, olvasáshoz, számoláshoz szükséges képességek fejlesztése történik az órán, melynek hatására a gyermek könnyebben veszi az iskolai követelményeket, szebben fog írni, könnyebben tanulja meg a szóbeli házi feladatot, szabályokat, verseket, jobb lesz a logikus gondolkodása, könnyebben fogja gondolatait kifejezni, kevésbé lesz fáradékony.

 

Sajátos nevelési igényű gyermekek képességfejlesztése

- az egyéni fejlesztés előre meghatározott fejlesztési terv alapján folyik
- szakvéleménnyel nem rendelkező gyermekek részére is szakvéleményt adunk
- a foglalkozások bevezetése akár (kis gyermek esetén) heti 2x25 perces foglalkozással történik
- figyelembe vesszük a szülők elfoglaltságát és ennek megfelelően keresünk időpontot a fejlesztésre, akár hétvégén is
- rendszerességre törekszünk, ezért a foglalkozások célját és kimenetelét minden esetben a szülőknek elmagyarázzuk
- minden alkalommal a szülőkkel is konzultálunk a gyermek fejlődéséről
- szívesen és látványos eredménnyel foglalkozunk hiperaktív, autista, hallássérült, mozgássérült gyermekekkel is

 

Kérjük keressenek bennünket bizalommal bármilyen jellegű problémával, és mi segítünk!

 

Képességfejlesztés díja:

 

1 alkalom 7 500 Ft

Havi kurzus/4 alkalom 27 100 Ft    

Negyedéves kurzus vagy intenzív kurzus/12 alkalom 72 900 Ft

Féléves kurzus vagy intenzív kurzus/24 alkalom 131 200 Ft

Éves kurzus vagy intenzív kurzus/48 alkalom 236 200 Ft

 

 

 

 

 

A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház egy olyan hely, ahol a gyerekek játszanak, miközben észre sem veszik, hogy játékosan képességeik fejlesztése történik, miközben remekül érzik magukat. Családi napközi működési engedéllyel rendelkezünk, ahol egymás mellett, egymást kiegészítve megtalálható a Csiperke magánbölcsőde, anyukás foglalkozás, mint zenebölcsi és manótorna, valamint 2 éves kortól egyéni komplex képességfejlesztés. Nálunk hétvégenként  születésnapi zsúrok megtartására is van lehetőség, irányított foglalkozások megszervezésével. Iskolás gyermekek részére mini tanodánkban van lehetőség leckeírásra és korrepetálásra. A Kölyökvár Játszóházban szakképzett és elhivatott, gyermekszerető pedagógusok, gyógypedagógusok és gyermekfelügyelők dolgoznak. Az egyetlen olyan hely Győr városában, ahol nem csupán gyermekfelügyelet működik, hanem magánbölcsőde képességfejlesztő foglalkozásokkal, mini tanoda tanító diplomával rendelkező pedagógusokkal, és képességfejlesztő centrum gyógypedagógusokkal előzetes képességfelméréssel.